Promovarea produselor românești, prioritatea Guvernului PSD - ALDE! (P)

Promovarea produselor românești a fost una din prioritățile Guvernului PSD - ALDE!

Astfel că, ne-am bucurat atunci când am observat că în Târgul din Cujmir comercianții prezenți au fost mulțumiți de politicile partidului nostru, solicitându-ne ca și în viitor să îi sprijinim prin programe guvernamentale, prin care să își dezvolte micile afaceri agricole, pentru ca noi să beneficiem de gustul și calitatea produselor noastre autohtone.

Fructele și legumele din pământul românesc sunt cele mai gustoase din Europa, tocmai de aceea afirmăm răspicat că #RomaniaMeritaMaiMult iar românii noștri merită susținuți și sprijiniți, pentru a încuraja această parte a economiei atât de importantă pentru dezvoltarea țării noastre.

 

Citit 1188 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2019 21:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…