CĂTĂLIN DRĂGHICI, noul președinte al Asociației Comunelor din România, Filiala Mehedinți

Filiala Județeană Mehedinți a Asociației Comunelor din România (ACOR) s-a întrunit, în data de 4 octombrie 2021, în cadrul Adunării Generale Extraordinare, pentru alegerea noului președinte. Majoritatea a decis ca această funcție să fie preluată de primarul comunei Breznița de Ocol, Cătălin Drăghici, primar PSD. Președintele PSD Mehedinți acuză PNL că a dorit blocarea adunării.

„Îl felicit pentru rezultatul obținut și îi doresc mult succes în activitate! Totodată, îi mulțumesc domnului președinte al ACOR, Emil Drăghici, care ne-a onorat cu prezența la adunarea generală, care din păcate, nu s-a desfășurat în cele mai bune condiții”, scrie președintele Consiliului Județean Mehedinți pe contul său de socializare.

Din păcate, adunarea s-a desfășurat, în condiții de forță majoră, tocmai la Gogoșu, deoarece, potrivit declarațiilor lui Aladin Georgescu „reprezentanții PNL au provocat scandal la o întâlnire de lucru a primarilor”.

„După ce în urmă cu două săptămâni, Congresul PNL s-a desfășurat cum știm cu toții, cu 5000 de oameni într-o sală, fără distanțare și fără nicio restricție, ieri, reprezentanții PNL au provocat scandal la o întâlnire de lucru a primarilor, absolut necesară, care era programată să se desfășoare în sala de ședințe a Consiliului Județean Mehedinți. Repet, adunarea generală extraordinară a ACOR Mehedinți nu era un eveniment cultural, nu era un spectacol, ci era o întâlnire de lucru care nu se încadra în ordinul de restricții, la fel cum s-a invocat și în cazul Congresului PNL. Este încă o dovadă că atunci când este interesul lor, restricțiile nu contează, dar când știau că votul va fi în favoarea reprezentantului PSD, au cerut intervenția Poliției, pe care o folosesc după bunul lor plac, așa cum ne-au obișnuit de când sunt la guvernare. Din fericire, am căutat altă locație și am reușit să organizăm această adunare în comuna Gogoșu, iar Cătălin Drăghici a primit votul majorității pentru funcția de președinte al ACOR Mehedinți!”, mai declară președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Voi susține în continuare Asociația Comunelor Mehedinți așa cum am făcut-o până acum pentru că acest organism reprezintă interesele comunităților locale din județ și implicit, dezvoltarea lor! Cu Cătălin Drăghici am o colaborare foarte bună și am încredere că va reprezenta cu succes interesele locuitorilor din mediul rural!”, spune Aladin Georgescu.

Citit 1428 ori Ultima modificare Marți, 05 Octombrie 2021 20:51
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…