MARINELA DUMITRELE devine cea de-a patra doamnă primar din Mehedinți

Candidata PSD a câștigat zdrobitor alegerile parțiale din comuna Obârșia de Câmp. Marinela Dumitrele a obținut 959 de voturi, la distanță mare de candidatul PNL – Nicolae Butaru, care a obținut 530 de voturi. La Obârșia de Câmp s-au prezentat la urne 1574 de votanți, dintre care 530 au votat pe listele suplimentare. În acest fel, Marinela Dumitrele devine a patra femeie din județ într-o funcție de primar, după Aurelia Mosoarcă – Greci, Irina Zoican – Balta și Sabina Gheorgheci – Godeanu. Rezultatele sunt oficiale.

După o zi extrem de agitată cu alai de politicieni, directori, deputați, senatori și miniștri pe lângă cele două secții de votare, și vize făcute pe ultima sută de metri, la Obârșia de Câmp s-a încheiat capitolul alegerilor parțiale pentru funcția de primar. Locul lăsat liber de Florea Stănaia, condamnat la închisoare cu suspendare, va fi ocupat în următorii trei ani de MARINELA DUMITRELE, candidatul PSD.

Victoria doamnei primar este una zdrobitoare și chiar umilitoare pentru liberali, la o diferență de 429 de voturi. La Obârșia de Câmp s-a votat în două secții de votare, una în satul de reședință al comunei și cealaltă în satul Izimșa. Deși pe listele electorale permanente sunt înscriși 1.420 de alegători, la vot au venit 1574, asta pentru că a fost un adevărat festival al listelor suplimentare. Nu mai puțin de 530 de cetățeni au votat pe listele suplimentare, după ce în ultimele zile, la Biroul de Evidență a Populației de la Cujmir au fost cozi interminabile de oameni aduși să își facă vize de flotant.

În competiția pentru funcția de primar al comunei Obârșia de Câmp au intrat 4 candidați: Marinela Dumitrele – PSD; Nicolae Butaru – PNL, Ion Anuța – PMP și Ion Odor – Partida Romilor.

Rezultatele sunt următoarele:

MARINELA DUMITRELE (PSD) – 959 de voturi;

NICOLAE BUTARU (PNL) – 530 de voturi;

ION ANUȚA (PMP) – 51 de voturi;

ION ODOR (PARTIDA ROMILOR) – 3 voturi

Voturi nule – 31.

MARINELA DUMITRELE devine cea de-a patra femeie primar din Mehedinți, alături de doamnele Aurelia Mosoarcă – Greci, Irina Zoican – Balta și Sabina Gheorgheci – Godeanu.

Citit 1587 ori Ultima modificare Luni, 28 Iunie 2021 16:35
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…