Discuții între conducerea FRF și Consiliul Județean

Președintele Consiliului Județean Mehedinți a primit vizita unei delegații a Federației Române de Fotbal, condusă de președintele Răzvan Burleanu.

Discuțiile au vizat strategia FRF pentru dezvoltarea fotbalului românesc și atragerea tinerilor către sportul rege. În acest sens, parteneriatele cu administrațiile locale și județene sunt importante, întrucât, prin susținerea echipelor mici, se pot identifica tineri talentați care pot face carieră importantă la nivel național și chiar internațional.

„Sunt profund atașat de acest sport, iar de la nivelul Consiliului Județean Mehedinți am susținut financiar și administrativ echipele de fotbal din ligile a IV-a și a V-a, au fost achiziționate echipamente și accesorii. Totodată, s-au plătit baremele de arbitraj, pentru meciurile din cadrul Campionatului Județean de Fotbal pentru seniori și juniori. Avem în continuare, intenția de a contribui la dezvoltarea acestui sport în Mehedinți. Avem nevoie de nume noi și jucători valoroși în fotbal și mă bucur că și la nivelul Federației Române de Fotbal se fac demersuri pentru ca țara noastră să aibă o echipă competitivă. Vizitele în teritoriu arată bunele intenții ale conducerii FRF în dezvoltarea și promovarea fotbalului în România!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1983 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2022 23:21
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…