VEZI CINE CERE DEMISIA PRIMARULUI STOICA

Într-un comunicat de presă comun, consilierii PNL și PND de la Orșova cer demisia primarului Marius Stoica, pe motiv că acesta „s-a dovedit incapabil să gestioneze orașul”. Pe fondul unei situații de criză, fără precedent, cu munții de gunoaie în cartiere, Orșova este prost gestionată de un primar căriua PNL și PND îi cer demisia de urgență. Vă prezentăm integral comunicatul de presă:

„Consilierii Partidul Naţional Liberal – Filiala Orşova şi consilierii Partidului National Democrat – Filiala Orşova îşi exprimă pe această cale îngrijorarea, dar şi disocierea de aspectele din ce în ce mai grave care se petrec în oraşul nostru şi încearcă să tragă un semnal de alarmă în atenţia primarului.

Astfel, în câteva zone au început să fie semnalate cadavre ale câinilor fără stăpân, conducând la ideea că aceştia au fost intoxicaţi cu diverse substanţe chimice de către necunoscuţi. Cu toate că problema câinilor fără stăpân este destul de veche şi continuă să ia amploare, primarul Stoica Marius nu ia nici o măsură în combaterea acestui flagel.

Dar cea mai gravă situaţie este cea a serviciului de salubritate, la a cărei prestaţie operatorul a renunţat definitiv începând cu data de 18 ianuarie 2017, întregul oraş aflându-se sub asediul gunoaielor menajere, având încă norocul unei ierni geroase.

Deşi consilierii PNL, împreună cu consilierii PND, au oferit soluţii încă de la primele semne ale operatorului că nu-şi va mai desfăşura activitatea de salubrizare, care şi aşa a fost una destul de precară, primarul Stoica Marius nu a catadixit să ia nici o măsură, ajungându-se în acest fel într-o situaţie de impas. In plus, primarul municipiului Orşova nu a pus în aplicare hotărârile consiliului local, ba mai mult decât atât, a atacat hotărârile în instanţa de contencios administrativ şi fiscal, blocând intenţia de achiziţionare a unui alt operator care să execute lucrările la un nivel net superior şi tarife accesibile, conform cerinţelor actuale, cu referire la colectarea selectivă.

Incercăm să fim în continuare alături de cetăţenii municipiului Orşova pentru aşezarea lucrurilor pe un făgaş normal şi solicităm demisia primarului Stoica Marius, care s-a dovedit incapabil să gestioneze oraşul şi problematica sa.”

Citit 2469 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2017 22:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…