Senatorul AUR Sorin Lavric, originar din Severin, și-a deschis în municipiu un cabinet parlamentar, care a fost inaugurat vineri, 17 septembrie 2021. La eveniment au fost prezenți, alături de senatorul Lavric, co-președintele AUR – Claudiu Târziu și deputatul de Dolj – Ringo Dămureanu (vicepreședinte AUR), Conferința de presă a fost deschisă de coordonatorul AUR Mehedinți – Ioan Tătucu. Liderii naționali ai AUR au vorbit despre poziționarea lor împotriva certificatului verde de vaccinare și despre criza politică generată de întârzierea votului asupra moțiunii de cenzură depusă de AUR. De asemenea, co-președintele AUR, Claudiu Târziu, spune că AUR își dorește alegeri anticipate, ca pe o soluție optimă de a se ieși din criza politică fără precedent.

Prezenți la Drobeta Turnu Severin, la inaugurarea cabinetului parlamentar, liderii partidului au vorbit despre actualitatea politică națională, despre criza politică generată de amânarea moțiunii de cenzură depusă de AUR și despre campania de vaccinare anti COVID-19, precum și despre certificatul verde COVID-19. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu spune că impunerea testării obligatorii pentru cadrele didactice și medici, pe cheltuiala proprie este inacceptabilă. Testarea ar trebui să fie gratuită iar medicii și cadrele didactice nu trebuie să fie făcuți vinovați pentru eșecul Guvernului Cîțu.

„Este absolut incalificabil modul în care noua coaliție de guvernare de facto, PNL – PSD – UDMR, blochează votul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Nu s-a mai văzut așa ceva în niciun stat european și nici măcar în România nu a mai fost așa ceva. Pur și simplu Constituția este călcată în picioare, iar un drept democratic esențial pentru funcționarea democrației în orice stat, acela de a depune moțiune de cenzură, este practic interzis. Curtea Constituțională nu se poate exprima în acest sens, Curtea nu poate cenzura moțiunile de cenzură sub niciun fel de pretext. De ce ar bloca procesul de demitere a unui Guvern? Ne revoltă până la cer comportamentul acestui Guvern. Ne revoltă și cârdășia la care s-a pretat PSD, blocând împreună cu PNL votul pe moțiune. Moțiunea va fi votată până la urmă! Acest partid, condus de Ludovic Orban, a condus și anul trecut Guvernul în mod dezastruos. Noi când am depus moțiunea, am făcut-o pentru schimbarea întregului Guvern. Nu am uitat nici mizeriile făcute în Parlament de către USR. Pentru noi cea mai bună soluție ar fi întoarcerea la popor, prin organizarea de alegeri anticipate”, a declarat co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Și senatorul AUR Sorin Lavric a vorbit despre misiunea AUR în politică și chiar a făcut un profil al actualului politician de la guvernare. „Ca să dislocăm această clasă politică, trebuie să-i facem pe români să înțeleagă că noi nu semănăm cu ei. Actualul politician român este un amestec de duplicitate unsuroasă și de viclenie politicoasă. Aparențele lui te fac să crezi că ai de a face cu un om normal, filantropic, dornic să slujească interesul colectiv. În realitate este un om rapace, a cărui singură regulă este regula lui Machiavelli: Scopul scuză mijloacele! Scopul lui este căpătuiala lui, banii și puterea. Actualul politician este un troglodit scrobit. Riposta noastră imediată este: Voi, troglodiților scrobiți ați întors statul împotriva națiunii, prin tot ceea ce faceți astăzi, prin blocarea moțiunii, prin introducerea certificatului verde care este o patalama a segregării medicale a românilor. Noi, cu Dumnezeu deasupra, nu avem cum să dăm greș!”, a declarat senatorul Sorin Lavric.

Citit 2199 ori Ultima modificare Duminică, 19 Septembrie 2021 17:45
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…