Deputatul Ion Cupă, candidatul PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților a venit la vot, la ora 10:00, la secția de votare de la Școala Generală nr. 9, însoțit de soția sa Ramona și de fiica sa. A votat cu speranță și pentru valori și principii creștin-democrate, pentru o România stabile. Deputatul Mișcării Populare a lansat și un avertisment dur pădurarilor, transformați în agenți electorali de către directorul Direcție Silvice Mehedinți.

„Am votat cu singurul partid care va promova în parlament valori și principii conservatoare, creștin-democrate. Am votat pentru o Românie în stare să-și protejeze toți cetățenii. Am votat pentru o Românie stabilă care timp de patru ani să se concentreze pe dezvoltarea economică și creșterea veniturilor populației. Am votat cu gândul la toți mehedințenii care vor aici, acasă, o viață mai bună pentru ei și familiile lor”, a declarat, la ieșirea de la urne, Ion Cupă.

Deputatul PMP a mai transmis un mesaj dur, legat de pădurarii agenți electorali. „Aș vrea să transmit un mesaj pădurarilor din județ, să stea acasă pentru că nu este frumos ce face șeful Direcției Silvice. Îl atenționez, totodată, și pe domnul ministru PNL, care încuviințează ceea ce face acest individ, să îl retragă din procesul de votare, pentru că sunt prea multe semne de întrebare asupra activității pădurarilor. Este ușor de văzut ce se întâmplă în județ!”, a declarat deputatul Ion Cupă.

Ramona Cupă, candidat pentru Camera Deputaților, a declarat, de asemenea: „Am votat pentru un nou Guvern coherent și stabil, care să scoată România din criza în care se adâncește”.

Citit 1257 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2020 20:25
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…