Decizia Colegiului Național de la Sinaia: Congresul PMP va avea loc în perioada 6 – 7 martie 2021

Colegiul Național PMP, reunit la Sinaia, a stabilit calendarul de organizare al Congresului PMP care va avea loc în perioada 6 - 7 Martie 2021 și a dezbătut teme politice la zi. Congresul este organizat pentru alegerea unei noi conduceri naţionale şi stabilirea direcţiei politice pe care partidul o va asuma în continuare.

PMP își exprimă preocuparea și îngrijorarea față de modul în care se desfășoară campania de vaccinare și solicită Guvernului mai multă transparență și mai multă eficiență în acest proces.

De asemenea, Partidul Mișcarea Populară solicită Guvernului să supună dezbaterii publice Planul de Reziliență și Redresare, să implice cetățenii, societatea în dezbatere pentru a identifica soluții.

„Partidul Mișcarea Populară este al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali, iar în județul Mehedinți constituie a treia forță politică. La nivel național PMP are peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri judeţeni şi consilieri generali ai Capitalei şi 49 de primari, iar acest lucru ne îndreptățește să ne continuăm activitatea în administraţia publică locală şi să promovăm proiectele anunţate pentru dezvoltarea comunităţilor. Suntem un partid autentic de dreapta şi rămânem ataşaţi valorilor creştin – democrate, asumărilor conservatoare, tradiţionaliste. Rămânem loiali şi consecvenţi promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani”, a transmis președintele PMP Mehedinți și vicepreședinte al CJ Mehedinți, Ramona Cupă.

Citit 973 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2021 14:04
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…