Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a votat la ora 9:30, la secția de votare amenajată la Școala Generală nr. 8 din Severin. „Am votat pentru un nou început în politica social-democrată, am votat pentru Severin și pentru români!”

„Am venit la vot cu gânduri bune, am votat pentru partidul care a făcut cel mai mult pentru România, am votat pentru un nou început în politica social-democrată, am vota pentru Severin și pentru români. Sunt convins că noi vom câștiga și anul acesta alegerile, urmând ca pe viitor să asigurăm stabilitatea de care are nevoie în acest moment, cel mai mult, poporul român”, a declarat Marius Screciu, la ieșirea de la urne.

Citit 1321 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2020 20:01
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…