IDS SIGLA PRINT

Bârfa, maxima și întrebarea săptămânii. Știrea neagră

Informația de Severin nr. 5, 9 iulie 2020: Bârfa săptămânii; Maxima săptămânii; Întrebarea săptămânii; Știrea neagră

Bârfa săptămânii

Niște politruci învechiți, îmbătrâniți în rele, cum s-ar spune, au gândit un plan diabolic pentru comuna mehedințeană Pătulele. Se pare că vor să vină cu un candidat de paie, în locul actualului primar, obligat de o interdicție ANI să stea pe tușă, doar până când interdicția îi va fi ridicată. La acel moment, candidatul de paie se va retrage și va declanșa alegeri anticipate, ce ar trebui, în mintea subversivă a combinatorilor, să îl readucă oficial la butoane pe primarul actual.

Întrebarea săptămânii

Ce vă doriți de la viitorul primar al Severinului?

Pentru a răspunde la întrebarea noastră, fie ne scrieți pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie pe pagina de Facebook „Informația de Severin”, https://www.facebook.com/informatiadseverin/?modal=admin_todo_tour  sau @informatiadseverin. De asemenea, pe pagina de Facebook indicată puteți apăsa butonul „Trimite mesaj”.

Comentați pe Facebook

Maxima săptămânii

„Chintesenţa democraţiei se poate exprima într-o singură frază: voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”

Ion Rațiu, mai 1990

ȘTIREA NEAGRĂ

Unde s-a ajuns? Ponta îndeamnă populația să nu țină cont de deciziile Guvernului Orban

După ce premierul Ludovic Orban a lansat un mesaj către populație să nu respecte o decizie a Curții Constituționale a României (CCR), Victor Ponta a reacționat imediat.

Victor Ponta, președintele PRO România, a postat pe pagina sa de socializare un comentariu în care-l atacă pe liderul liberalilor, Ludovic Orban.

„Rugămintea mea către populație este să nu țină cont de nicio decizie (Ordonanța de Urgentă sau Hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban!!! Așa cum el va roagă să nu țineți cont de Deciziile CCR!!!”

Sursa: Evenimentul zilei (evz.ro)

Citit 571 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…