IDS SIGLA PRINT

BÂRFA, ÎNTREBAREA, MAXIMA SĂPTĂMÂNII ȘI ȘTIREA NEAGRĂ

Bîrfa, întrebarea și maxima săptămânii

Bârfa săptămânii

Se pare, din anumite surse, ce-i drept confuze deocamdată, că PRO ROMÂNIA Mehedinți îl cam duce cu preșul pe actualul primar al Orșovei, Marius Stoica, promițându-i o nouă candidatură. În realitate, cărțile se pare că s-au făcut altfel, iar Stoica va fi aruncat din barcă, la momentul potrivit.

Întrebarea săptămânii

Cine credeți că va fi noul primar al Severinului, după alegerile locale din acest an?

Pentru a răspunde la întrebarea noastră, fie ne scrieți pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie pe pagina de Facebook „Informația de Severin”, https://www.facebook.com/informatiadseverin/?modal=admin_todo_tour  sau @informatiadseverin. De asemenea, pe pagina de Facebook indicată puteți apăsa butonul „Trimite mesaj”. Comentați pe Facebook

Maxima săptămânii

„Începutul e jumătatea întregului.” - Aristotel

Știrea Neagră

Comunicat de presă DSP MEHEDINȚI, 07.06.2020

Având în vedere situația cazurilor de COVID-19 din SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA DROBETA TURNU SEVERIN, secția NEUROLOGIE, vă comunicăm că în urma anchetei epidemiologice efectuate de către CSCBT - DSP Mehedinți sunt 12 cazuri COVID-19.

Din totalul de 12 cazuri: 9 sunt cadre medico-sanitare (1 medic, 5 asistenți medicali și 3 infirmiere) și 3 pacienți internați în secția Neurologie, în perioada 17.05-06.06.2020. Persoanele cu rezultat pozitiv au fost internate în spitalul COVID – secția Boli Infecțioase SJU Drobeta Turnu Severin (10 persoane din care 1 caz pe secția ATI - pentru afecțiunea neurologică) și în spitalul suport COVID- Orșova (2 persoane), persoanele contacte acestora li s-a indicat măsura de izolare la domiciliu.

Citit 914 ori
Mai multe din această categorie: « Un nou început Șansa PMP Mehedinți »
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…