DOMNUL NIMENI

Un flăcău tomnatic, bine îmbrăcat și cu fițe de capitale europene a apărut de nicăieri, cu ifose și cu pretenții, a pus mâna pe jalnica organizație încropită de Duicu și acum face legea acolo. Pentru el nu există presă decât acolo unde nu i se pun întrebări incomode și la televiziunea de casă care îl gratulează cu scârboasa sintagmă „Gherghe aduce un suflu nou în politică”. Acum își lipește afișe prin oraș pe care menționează „pentru mine faptele vorbesc”. Mai vrea și el un mandat, dar nu știe că s-au mai trezit severinenii și îi vor da un șut în dos, pe 27 septembrie 2020.

O mizerie mai mare decât gestul făcut de Constantin Gherghe la festivitatea de lansare a candidaților PRO ROMÂNIA Mehedinți nu am crezut că există. Să pui paznici la porțile Grădinii de Vară și să interzici accesul ziariștilor care nu lucrează la Tele 2 Drobeta este deja prea mult măi Gherghe! Pentru libertatea presei au murit tineri la Revoluția din Decembrie 1989, pe vremea când pe tine de durea în paișpe că erai milițian de frunte. Să-ți fie rușine măi GHERGHE! Ești un NIMENI!

Pentru gestul de a ține presa pe la gard, în timp ce tu băteai câmpii în Grădina de Vară, pentru că l-ai mințit pe Ponta, cel care poate fi acuzat de tot felul de trădări și de prostii, dar nu pentru relația cu presa, să îți fie rușine GHERGHE!

Ți-ai scris pe afișe că pentru tine faptele vorbesc! Care fapte măi NIMENI? Care fapte? Că ai lăsat orașul fără termoficare? Că ai tocat niște bani mulți aduși de Mihai Stănișoară și ai făcut investiții cu ei? Asta făcea oricine! Că ți-ai trădat toți prietenii și aliații? Acestea sunt faptele care vorbesc pentru tine, DA?

Ai stat mereu ascuns, au muncit alții pentru tine! Între 2008 și 2012 a muncit PDL-ul pentru tine și televiziunea RTS. Mă număr și eu printre cei care au muncit pentru tine, după care tu te-ai „urinat” pe noi toți!

Acum vii și comunici doar la TELE 2 DROBETA! Nu ești în stare să faci o conferință de presă! De ce și de cine îți este frică? De faptele care vorbesc pentru tine?

Ai revenit de nicăieri, după patru ani de pribegie luxoasă, și vrei din nou să fii primar? Dar ție chiar nu îți e rușine? Explică-le severinenilor de ce ți-ai dat demisia din funcția de primar și nu ți-ai terminat mandatul și de ce nu ai mai candidat în anul 2016. De ce ai fugit ca un laș și de ce ai lăsat orașul fără căldură, după ce te-ai bătut cu pumnul în piept că firma fantomă, condusă de o vedetă Playboy, ALPHA GROUND SOLUTIONS, va da căldură și apă caldă la finele anului 2016? Ai fugit mâncând pământul și l-ai lăsat pe Marius Screciu să rezolve la limită problema încălzirii municipiului. Acum mai vrei o data primar și plângi prin oraș că s-au ofilit platanii și trandafirii tăi de milioane de euro! Nu îți este rușine să mai scoți capul măi cameleonule?

Știu „severinenii mei” ce poamă ești tu? Unii da, alții nu! Hai să le reamintim! Ai venit în anul 2004 pe lista de consilieri PDSR, adus de Eugen Nicolicea și ai devenit viceprimarul lui Constantin Dinu. Bătrânul chiar a ținut la tine, dar tu l-ai săpat fără scrupule. În apropiere de anul 2008 ai intrat în PDL, simțind mirosul puterii și 8 ani mai târziu l-ai vândut pe Mihai Stănișoară lui Adrian Duicu. Ai schimbat apoi partidele ca pe ciorapi: PSD, PDL, PMP, PUNR, PNL și acum PRO ROMÂNIA, formațiune pe care vrei să o confiști de la bietul Duicu, profitând de faptul că el nu mai poate face politică.

Ceea ce este, însă, foarte grav, e faptul că te vrei un mic dictator, un vătaf politic și decizi tu cum trebuie să își facă presa meseria. Ai tupeul să interzici accesul presei la evenimentele tale, de parcă ție îți aparține totul! Să îți fie rușine pentru toate aceste mârlănii și pentru cele făcute în cei 8 ani de mandat!

Ai fost zero ca imagine, iar RTS și Informația de Severin te-au transformat într-un produs media! Dacă tu aveai chef să tai copacii, să dai la coasă, la sapă sau să faci câte un circ ieftin, certându-i pe constructori, pe diverse șantiere, presa venea cu tine! Ai uitat de toți după aceea, când ai devenit MARE! Doar că nu ești și nu ai fost niciodată MARE! Ești MIC, NEÎNSEMNAT, ești un NIMENI!

Da, domnule Gherghe, faptele vorbesc pentru tine! Și vorbesc al dracului de grav! Iar faptele tale sunt cunoscute! Cele ce nu sunt încă cunoscute, vor fi! Le vom face noi cunoscute!

Și, apopos, am tot dreptul să te întreb, pentru că îmi ceri votul!

Ieși din bârlogul Tele 2, măi NIMENI și răspunde la următoarele întrebări:

1. De ce ai mințit severinenii cu ALPHA GROUND, o firmă fantomă care a lăsat orașul fără termoficare?

2. Ce afaceri ai la Timișoara și de ce nu ai investit în orașul pe care din nou vrei să îl călărești?

3. De ce ai schimbat partidele ca pe ciorapi?

4. De ce ai nominalizat penali pentru candidaturile la funcții de primari?

5. De ce ai renunțat la ultimele două luni de mandat și de ce nu ai mai candidat în 2016?

6. Câte blocuri ai anvelopat doar pe hârtie, iar în realitate le-ai lăsat așa cum erau?

7. De ce fugi de presă și ce ai de ascuns?

P.S.: Să îți fie rușine!

Citit 2397 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 23:09
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…