CENTRU DE AFACERI DUNĂRENE, LA VILA LUI CEAUŞESCU

Fosta Vilă de oaspeţi a lui Nicolae Ceauşescu de la Gura Văii va fi transformată în „Centru de Afaceri Dunărene”. Imobilul a fost preluat de Consiliul Judeţean Mehedinţi într-o stare avansată de degradare, iar în urmă cu câteva săptămâni s-a luat hotărârea ca acesta să fie transformat într-un „Centru de Afaceri Dunărene”.

Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat suma de 3.800.000 lei, iar lucrările de reabilitare a impresionantei clădiri au început. CJ Mehedinţi doreşte ca această clădire să fie pusă în valoare atât pentru oamenii de afaceri care vor veni în judeţul Mehedinţi din judeţ, din ţară sau din ţările vecine, precum Serrbia şi Bulgaria, dar şi turiştilor care vizitează judeţul, ţinând seamă de faptul că această clădire este situată într-un cadru natural care oferă o privelişte ninunată a bătrânului fluviu.

„Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat în ultima perioadă suma de 3.800.000 lei pentru reabilitarea fostei Vile de oaspeţi a lui Nicolae Ceauşescu de la Gura Văii. Noi am redenumit-o, în baza unui proiect cu finanţare iniţială din Fonduri Europene, Centrul de Afaceri Dunărene. După ce vom finaliza această construcţie, intenţia Consiliului Judeţean Mehedinţi este aceea de a se adresa în primul rând oamenilor de afaceri nu numai din Mehedinţi, cât şi din alte judeţe, sau ţări vecine precum Serbia şi Bulgaria, care vor veni în judeţul nostru cu diverse afaceri şi nu în ultimul rând turiştilor, dar şi delegaţiilor oficiale. Va fi un spaţiu adecvat cu o privelişte extraordinară. Am terminat procedura de achiziţie, de două săptămâni, am semnat ordinul de începere a lucrărilor şi am venit să văd modul în care se lucrează. Pot să spun că până în acest moment sunt mulţumit de ritmul lucrărilor. Casa de oaspeţi de la Gura Văii a fost preluată de Consiliul Judeţean Mehedinţi într-o stare de degradare avansată, dar iată că, în urma eforturilor depuse, vom reuşi să o modernizăm, iar prin construcţia finală să venim în sprijinul turiştilor şi a oamenilor de afaceri de pretutindeni”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Citit 1640 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2016 09:34
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…