ORȘOVA, FĂRĂ APĂ, TIMP DE 6 ORE

În această dimineață, în jurul orei 11.30, la Orșova a fost întreruptă furnizarea apei, ca urmare a producerii unei avarii la o conductă.


Motivul pentru care alimentarea cu apă a fost paralizată în tot municipiul este o avarie gravă la una dintre conductele principale, care traversează Zona Nord. Avaria nu a fost, însă, remediată decât după ora 17.00, în acest fel orșovenii fiind lipsiți de apă potabilă, timp de 6 ore.

Majoritatea orșovenilor, abonați ai firmei FLORICOLA SA, firmă care deține serviciul public de apă-canal din anul 2006, plătesc o groază de bani pentru o apă facturată în sistem paușal. Ultima majorare a tarifului de paușal s-a făcut anul trecut, ajungându-se la nu mai puțin de 10,8 lei/mc/persoană.

În timpul celor 6 ore în care orșovenii au fost lipsiți de apă, firma nu le-a asigurat niciun fel de sursă alternativă de apă.

Citit 2463 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2016 19:05
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…