MUNICIPIUL ORȘOVA, PLIN DE MAIDANEZI

Într-un frumos municipiu al județului nostru, împodobit de Dumnezeu cu peisaje mirifice, străzile sunt pline de câini maidanezi, care reprezintă o amenințare continuă pentru copii, dar și pentru persoanele în vârstă.


Câinii pot fi văzuți aproape peste tot și nu de puține ori părinții îi pun pe cei mici în pericol atunci când merg cu aceștia în parc, copiii fiind nevoiți să se joace printre maidanezi.

Câinii pot fi văzuți aprope peste tot, iar dacă ziua aceștia sun uneori inofensivi, alteori latră și se reped amenințător, seara orice copil, bătrân sau persoană cu deficiențe poate devenii victimă sigură. Câinii pot fi întâlniți aproape peste tot, de la Piața 1800 pană la parcul orașului, pe platoul din apropierea Billa și chiar nu de puține ori și în fața spitalului municipal.

Pe lângă faptul că nu sunt adunați de Primărie, câinii sunt adeseori hrăniți de locuitorii din blocuri, cu resturi alimentare.

Întrebarea se pune dacă nu cumva, într-un municipiu european, cum ar trebui să fie Orșova, care se vrea a fi și un oraș turistic, nu e normal să existe și un serviciu de ecarisaj care să fie format dacă nu din hingheri calificați măcar din cei care primesc ajutor social.

Citit 2400 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 00:13
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…