SEVERINEANUL CARE A VOTAT CU DONALD TRUMP

Un severinean a participat la procesul electoral din Statele Unite ale Americii şi a acordat votul său preşedintelui ales Donald Trump.


Leonte Viaşu este severinean, a absolvit Şcoala Generală nr. 2 din Drobeta Turnu Severin şi Liceul CFR Craiova. De 8 ani locuieşte în Statele Unite ale Americii, mai precis în oraşul Glendale, statul Arizona, unde este agent de pază cu armă, iar în urmă cu 2 ani şi jumătate a obţinut cetăţenia americană.

Severineanul este modest, afirmând că şi-a exercitat, la recentele alegeri din Statele Unite ale Americii, dreptul constituţional şi civic ca orice cetăţean american. Spune că a votat cu Donald Trump de la care aşteaptă un singur lucru, cel mai important pentru el, şi anume „stabilitatea păcii mondiale”.

Citit 2771 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 21:19
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…