ÎNCĂ O TRAGEDIE PE CENTURA SEVERINULUI

Încă o tragedie, în această noapte, pe centura morţii, în Mehedinţi. Doi tineri care trebuiau să facă nunta pe zece noiembrie sunt acum în stare gravă la spital, fetiţa lor se zbate între viaţă şi moarte, iar viitorul socru mic a murit, în urma unui accident cumplit care a avut loc pe centura ocolitoare a oraşului Drobeta-Turnu-Severin.

Copila de numai opt luni şi mama ei au fost transportate la Spitalul Judeţean din Craiova, fetiţa fiind în stare critică, în comă de gradul trei. Cauzele cumplitei tragedii sunt o neacordare de prioritate şi consumul de alcool.

Cei patru oameni au plecat cu oră înainte de miezul nopţii de la o petrecere din satul Cerneţi. Nu se ştie dacă şoferul băuse, dar la intrarea în centura ocolitoare nu a acordat prioritate, deşi din partea stângă venea un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani. Impactul a fost devastator, iar după ce a fost lovită în plin, maşina s-a rostogolit mai bine de cincisprezece metri pe şosea şi s-a oprit cu roţile în sus.

În spatele maşinii în care se aflau rudele pe care le vizitaseră. Când şi-au dat seama de tragedie, oamenii au sărit şi au scos din maşină copila de numai opt luni şi au dus-o la spital cu un autoturism. Tot acolo au ajuns şi părinţei fetiţei, mama, de 23 de ani, fiind în stare gravă. Socrul mic a fost resuscitat minute bune şi a fost transportat şi el la spital cu o ambulanţă, numai că bărbatul de 52 de ani nu a mai putut fi salvat de medici. Fiica sa a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Craiova cu traumatism cranio-cerebral. Cel mai grav este fetiţa, transferată la Craiova în comă de gradul III. Tatăl fetei este internat la Spitalul din Tr. Severin cu clavicula ruptă, iar tânărul care a intrat în ei cu maşina a scăpat doar cu traumatisme minore.

Poliţiştii nu au stabilit încă cine a condus maşina care nu a stat la stop şi dacă şoferul acesteia băuse. Când l-au testat pe tânărul care a intrat în ei au constatat că băuse şi avea o alcoolemie de 0,23 în aerul expirat.

Acesta este cel de-al doilea accident care are loc pe centura Severinului, în ultimele două luni şi cel de-al patrulea soldat cu morţi, de la începutul anului. Pe 31 august o tânără de 28 de ani murea cu doar o săptămână înaintea nunţii, tot în urma unui accident. Cei doi tineri implicaţi în accidentul din această noapte aveau stabilit botezul fetiţei şi data nunţii pe zece noiembrie. Aceste tragedii ar fi fost evitate dacă intersecţiile ar fi avut sensuri giratoriu.

Citit 4468 ori
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…