IMAGINI ȘOCANTE, ÎNREGISTRATE DE O CAMERĂ DESUPRAVEGHERE! UN ȘOFER NEATENT VINE PE CONTRASENS, INTRĂ ÎN INTERSECȚIE ȘI SPULBERĂ UN TAXI, PE CARE ÎN RĂSTOARNĂ! VEZI VIDEO, DEASUPRA!

O cameră de supraveghere a surprins scene șocante la intersecția străzilor Calomfirecu cu Coșbuc, din municipiu. Un șofer neatent, care circula pe contrasens a spulberat, pur și simplu, un taxi care circula regulamentar, rănind grav pasagera de 67 de ani din mașină. Taximetrul circula pe drum cu prioritate.

Autovehiculul care a produs grozăvia era condus de un bărbat de 48 ani din Drobeta Turnu Severin. Acesta venea, pe contrasens, pe strada Calomfirescu, din direcția străzii Independenței către strada Kiseleff și a intrat în intersecție fără să se asigure. Pasagera din taxi, în vârstă de 67 de ani, a fost rănită grav. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

 

 

 

Citit 3511 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2018 15:00
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…