Un candidat PNL la Consiliul Județean Mehedinți, Doru Constantinescu, a fost agresat verbal  în municipiul Orșova, după ce în prealabil i s-a blocat drumul de către un fost membru PSD, căruia i se spune „cu respect” DELY.

Candidatul PNL pentru Consiliul Județean Mehedinți, Doru Constantinescu, a declarat pentru jurnalmehedinti.ro că DELY a blocat o cale de acces în zona SUD, pe strada Dierna, din Orșova, unde de altfel și locuiește. Constantinescu ne-a pus la dispoziție un material video realizat cu telefonul mobil, în care este surprinsă discuția de la fața locului, unde veniseră și două echipaje ale poliției.

Dacă veți urmări filmul atașat, veți observa cum cel supranumit DELY îi umilește pe polițiștii de la Poliția Locală Orșova și pe cei de la Brigada Rutieră, dar și pe Constantinescu, îndemnându-i pe aceștia să îi împingă mașina, pe motiv că aceasta nu mai pornește.

La un moment dat DELY se îndreaptă către candidatul PNL la Consiliul Județean, ca și cum ar vrea să îl lovească, dar se oprește. Interesant este cum polițiștii nu intervin, deși băiatul înjura de mama focului și făcea tot felul de glume.

Calea de acces a stat blocată de mașina lui DELY timp de aproape o oră.

Citit 6559 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 16:42
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…