ACCIDENT FLUVIAL GRAV ÎN GOLFUL CERNA

Golful Cerna, în apropiere de Portul Orșova, a fost, duminică noaptea (29 spre 30 mai 2016), scena unui accident fluvial grav. Un șlep de mari dimensiuni a lovit un vas de pescari.

Un accident fluvial mai puțin obișnuit s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în Golful Cerna, în apropierea Portului Orșova.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți, Ramona Nistor, a declarat, luni dimineață, pentru AGERPRES, că o gabară a intrat într-o barcă în care se aflau doi pescari.

„Am intervenit la fața locului. Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor unuia dintre pescari, care era în stare gravă și a fost transportat la spital", a precizat Ramona Nistor, citată de AGERPRES. De asemenea, DIGI 24 relatează faptulcă pescarul accidentat grav ar fi murit. Nava care a intrat în ambarcațiunea pescarilor efectua manevre de acostare și marinarii nu au observat barca pescarilor, care nu era echipată cu instalații de semnalizare.

Citit 1673 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 10:31
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…