IDS SIGLA PRINT

Primarul din Obârșia de Câmp poate rămâne fără mandat

Prin Ordinul Prefectului nr. 307/05.10.2020 s-a constatat încetarea de drept a mandatului de primar al comunei Obârșia de Câmp, judeţul Mehedinţi, al domnului Stănaia Florea, având în vedere hotărârea definitivă pronunțată de Curtea de Apel Craiova, în Dosarul nr. 3299/101/2017, prin care Stănaia Florea a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani cu suspendare.

Totodată, ca pedeapsă complementară, acestuia i s-a interzis exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o durată de 3 ani.

Singura precizare este aceea că ordinul prefectului a dispus pentru mandatul anterior al primarului. Cum Stănaia a fost reales, vom vedea dacă Judecătoria îi validează sau nu noul mandat.

Citit 2074 ori
Adriana Draghici

"Ziarul nu este numai o ştire, telegramă, articol de fond, reportaj, numai politică şi informaţie... Ziarul e o stare sufletească." - Tudor Arghezi

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…