IDS SIGLA PRINT

Funcționari șpăgari din Prefectură și Primărie, săltați de DNA

INFORMAȚIA DE SEVERIN: Șeful Serviciului Cadastru de la Primăria Severin și juristul Prefecturii Mehedinti au fost săltați de procurorii DNA, după ce au foșt prinși cu o șpagă de 30.000 de euro.

Doi funcționari publici din Mehedinți au fost prinși în flagrant de procurorii DNA, în timp ce împărțeau mita primita de unul dintre ei.

O severineancă a cerut, la Primaria Drobeta Turnu Severin, retrocedarea unui teren de 5.000 de metri pătrați, în cartierul Gura Văii. A mers la Primărie, iar acolo i s-au cerut 30 de mii de euro. Suma i s-a părut prea mare, fapt pentru care a sesizat procurorii DNA. Astăzi, severineanca s-a întâlnit cu șeful Serviciului Cadastru din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin, Cătălin Preduț, care a luat banii cash.

După ce a pus mâna pe cei 30 de mii de euro, funcționarul public s-a dus cu banii direcț la juristul Instituției Prefectului Mehedinți, Constantin (Titi) Vintilă să îi împartă. Acesta a fost momentul în care cei doi angajați ai statului au fost prinși în flagrant de procurorii DNA Craiova. Primăria și Prefectura au fost împânzite de reprezentanții anticorupție, care au verificat și ridicat mai multe documente din cele două instituții. S-au efectuat inclusiv percheziții domiciliare la casa juristului Prefecturii.

Ancheta este în desfășurare.

Citit 10708 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 22:34
Adriana Draghici

"Ziarul nu este numai o ştire, telegramă, articol de fond, reportaj, numai politică şi informaţie... Ziarul e o stare sufletească." - Tudor Arghezi

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…