IDS SIGLA PRINT

Grădina cu cannabis de la Breznița Ocol

O adevărată cultură de cannabis a fost descoperită de polițiștii mehedințeni. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

„La data de 29 iunie a.c. au fost efectuate două percheziții domiciliare și s-au pus în executare două mandate de aducere. În locuințele percheziționate a fost descoperită o cultură de cannabis outdoor formată din 64 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare. Față bărbatul în cauză, de 42 de ani, din Breznița de Ocol, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei următoare, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, ag-șef adj Andreea Rădoi. Acțiunea a fost efectuată în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Citit 6043 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 00:33
Adriana Draghici

"Ziarul nu este numai o ştire, telegramă, articol de fond, reportaj, numai politică şi informaţie... Ziarul e o stare sufletească." - Tudor Arghezi

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…