Noul șef al Poliției Mehedinți, comisarul Remus Luca, vine la conducerea IPJ cu o nouă abordare și o nouă viziune despre relația dintre polițiști și cetățeni. De la deschidere și transparență și până la analiza mai profundă a tuturor dosarelor care trenează, noul management propus de comisarul Luca promite un nou concept de lucru în beneficiul populației.

Prezent în premieră la emisiunea „Realitatea zilei”, difuzată de postul de televiziune Tele 2 Drobeta, noul inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, comisarul Remus Luca, a vorbit despre o nouă viziune managerială ce trebuie să cuprindă îmbunătățirea relației dintre polițist și cetățean, colaborarea dintre poliție și autoritățile locale, precum și despre rezolvarea uneia dintre cele mai apăsătoare doleanțe ale mehedințenilor, rezolvarea unor dosare care zac de prea multă vreme prin sertarele celor care ar trebui să rezolve diverse cauze.

O viziune interesantă a comisarului Remus Luca este și aceea a cazurilor de agresiune asupra polițiștilor. El crede că de multe ori polițiștii trebuie să aibă o altă abordare a unor situații ce pot deveni conflictuale. Noul șef al Poliției Mehedinți a mai vorbit despre achiziționarea unui nou tip de aparate radat, mult mai moderne și eficiente, care vor ajuta și la descurajarea șoferilor teribiliști.

Comisarul care conduce IPJ Mehedinți își dorește să fie perceput de subordonații săi ca un coleg avevărat și să creeze un climat degajat și destins. Promisiunea sa este aceea că polițiștii.

Urmăriți întregul dialog în VIDEO de deasupra textului!

Citit 2987 ori Ultima modificare Luni, 21 Mai 2018 17:22
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…