CEI MAI BUNI DESIGNERI LA CRAIOVA

În fiecare an, luna mai este sinonimă cu frumusețea, și cum nimic nu este mai frumos decât eterna grație feminină, vă invităm să participați la un eveniment de prestigiu ajuns anul acesta la Ediția a XI-a.

ROYAL MODELS AGENCY România în parteneriat cu ELECTROPUTERE PARC organizează evenimentul „FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMANIA” pe data de 14 MAI 2016 în incinta Electroputere Parc din Craiova.

Evenimentul, desfășurat ca o manifestare internațională de prestigiu, cuprinde 2 secțiuni: Beauty Contest și Fashion Shows. În cadrul primei secțiuni, în urma unei preselecții naționale în 12 orașe din România, se alege câte o concurentă care va participa în marea finală din 14 Mai 2016. Toate concurentele vor sosi în Craiova pe data de 11 Mai 2016 și vor avea parte de un beauty-camp de pregătire pentru marea finală.

A doua secțiune cuprinde un regal de modă, prin care creatori de modă români consacrați și debutanți, alături de cei invitați din străinătate, își vor prezenta în premiera colecțiile de sezon. Designerii care își vor prezenta anul acesta cele mai noi colecții sunt: RITA MUREȘAN, SIMONA IACOB, ELI LASLEAN, NOELA STYLE, URBAN KIDS, YVETTE DESIGN dar și a designerului internațional, venit în PREMIERĂ în România, MAURO GASPERI din Italia.

Va invităm să urmăriți un regal de frumusețe în care tendințele sezonului următor sunt ridicate la nivelul de artă, iar calitatea, tăieturile fine și materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

Royal Models Agency Romania
“Pentru ca toate au un început!”

Citit 2345 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 23:30
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…