Viceprimarul liberal al municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, a ales să facă o conferință de presă în aer liber, miercuri, 30 noiembrie 2016, lângă Fântâna Cinetică din fața palatului Cultural „Theodor Costescu”. Liberalul a dat vina pe guvernarea PSD pentru situația din Mehedinți, a invitat severinenii la un miting ani PSD, pe 2 decembrie, la Craiova și i-a anunțat că Guvernul Dacian Cioloș a aprobat alocarea sumei de 19,6 milioane lei pentru asigurarea confortului termic la Severin.


„Acest județ a fost condus de PSD, în ultimii 26 de ani, sub o formă sau alta, iar rezultatele se văd: sărăcia, subdezvoltare și lipsa investițiilor. La o comparație simplă a Severinului cu alte localități și județe din Ardeal, observăm că la noi șomajul este peste 10 la sută, spre diferență de Ardeal, unde este 1 – 2 la sută. Explicația e simplă: În Ardeal, municipiile reședință de județ sunt conduse de dreapta, iar rezultatele se văd, pe când în Oltenia, sunt conduse de partidele de stânga, iar rezultatele se văd. Așa că a venit momentul ca locuitorii din Mehedinți, din Severin, din toată Oltenia să spună că e destul și să opteze pentru o guvernare de dreapta, de un partid care are capacitatea de a dezvolta această zonă”, a declarat Daniel Cîrjan.

Totodată, Cîrjan a mai anunțat și faptul că pe 2 decembrie, la ora 17.00, la Craiova, va avea loc un miting la care sunt invitați severinenii să participe și că la acest miting, oamenii vor avea ocazia să spună „DESTUL!”.

Viceprimarul Cîrjan a mai vorbit și despre cel mai sensibil subiect din ultima vreme, termoficarea. „Guvernul Cioloș a alocat suma de 19,6 milioane de lei pentru municipiul Severin, în vederea achiziționării de combustibil, pentru trecerea iernii 2016 – 2017. Au fost foarte mulți sceptici, care au sărit să spună că nu vom avea căldură decât până după alegeri, dar iată că Guvernul Cioloș a dat bani Severinului, pentru combustibil. Iar aici este meritul unui singur politician, Virgil Popescu!”, a mai precizat Daniel Cîrjan.

Citit 1574 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2016 21:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…