Într-un an de guvernare, PNL a făcut dovada incapacității și a incompetenței sale! A provocat dezastru în toate domeniile, dar în mediul rural se resimte cel mai tare închiderea târgurilor.

De vânzarea produselor din gospodării în târgurile săptămânale din Vânju Mare și Cujmir depindea, în mare parte, câștigarea banilor pentru nevoile personale ale oamenilor din zona de sud a județului Mehedinți. Acum, unde nu aveai loc să arunci un ac duminica, abia dacă sunt lăsați să intre câțiva vânzători care oricum, nu au cui să vândă marfa!

Când știi valoarea socială a târgurilor din Vânju Mare și Cujmir, cum o știu eu de peste 30 de ani, e revoltător să simți tristețea și deznădejdea oamenilor!

PNL le-a luat dreptul de a-și câștiga câțiva bănuți decent, dar și dreptul de a cumpăra produse sănătoase!

Este prima nedreptate care trebuie îndreptată după 6 decembrie!

Guvernul Orban nu cunoaște realitatea sănătoasă în care trăia satul românesc până să închidă târgurile! Nu ai cum să iei decizia de a închide aceste locații și să trimiți oamenii la hipermarket, dacă ești în slujba românilor! PNL este în slujba multinaționalelor și a propriilor interese!

Citit 1452 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…