Echipa PMP a desfășurat o acțiune de campanie în zonele AUTOGARĂ și TABACI

Echipa de campanie a PMP Mehedinți și candidații pentru Parlamentul României s-au aflat, în această seară, într-o acțiune de campanie în zonele AUTOGARĂ și TABACI. Candidații PMP pentru Senat și Camera Deputaților au discutat cu oamenii și au prezentat programul pentru România.

Într-o perioadă de campanie electorală destul de atipică, echipa de campanie a PMP Mehedinți a reușit să discute cu oamenii din cele două zone, cărora le-au explicat oferta electorală. În materialele de campanie oferite oamenilor, programul de guvernare al PMP atinge puncte sensibile ale vieții sociale, politice, economice și administrative, unele destul de vulnerabile.

PMP oferă soluții pentru o profundă REFORMĂ INSTITUȚIONALĂ, prin reducerea numărului de parlamentari la 300. De asemenea, PMP propune ca Avocatul Poporului să fie ales direct de români și ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE.

În domeniul ECONOMIEI, PMP propune taxe reduse pe muncă, creșterea investițiilor pentru relansarea industriei locale și sprijinirea afacerilor locale, a antreprenorilor români; În domeniul SIGURANȚĂ ȘI ORDINE PUBLICĂ, PMP propune o lege specială pentru destructurarea rețelelor de crimă organizată.

PACTUL PMP pentru SĂNĂTATE prevede oprirea furtului din sănătate, desființarea baronilor din sănătate, precum și spitale noi și moderne. Construim cu fonduri europene 5 spitale regionale, în exercițiul financiar 2021 – 2027, și dotăm cu echipamente medicale moderne spitalele județene, municipale și orășenești. Înfiinţăm un spital de rang european, cu cele mai înalte dotări şi laboratoare de cercetare - o atracţie profesională şi financiară pentru medici”, se arată în programul PMP pentru România.

EXTINDEREA REȚELEI DE GAZE este un alt proiect ambițios propus mehedințenilor. PMP susține creșterea potenţialul de consum al economiei româneşti pentru gazele din Marea Neagră; Rețeaua de gaze trebuie extinsă la minimum 65% pentru gospodăriile României. Susținem relansarea industriei petrochimice prin repornirea celor 5 combinate petrochimice care au aviz de mediu pentru funcţionare.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară - filiala Mehedinți, PUBLICAT de SC INFORMAȚIA DE SEVERIN SRL, cod AEP 11200012

Citit 1231 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2020 18:28
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…