Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Orșova, CONSTANTIN POPESCU, și echipa sa de candidați pentru Consiliul Local au pus punct campaniei electorale. O campanie lungă și frumoasă, în timpul căreia echipa PSD a stat de vorbă cu orșovenii, despre viitorul frumoasei urbe de la malul Golfului Cerna. Campania s-a încheiat cu un ultim tur de forță, la care echipa PSD Orșova a fost însoțită și de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, precum și de senatorul Liviu Mazilu.

Se încheie o campanie electorală lungă, dar frumoasă și interesantă, o lună în care echipa candidatului PSD pentru fuuncția de primar, CONSTANTIN POPESCU, a avut prilejul de a discuta sincer cu fiecare orșovesn, despre viitorul acestui superb oraș și despre toate problemele care îi frământă pe oameni.

Echipa lui CONSTANTIN POPESCU a străbătut orașul și a aflat de la orșoveni cât sunt de supărați pe toți aceia care nu au mișcat un deget pentru a dezvolta orașul și pentru a face exact ceea ce trebuie să facă o administrație publică locală eficientă: PROIECTE DE DEZVOLTARE.

Ultima etapă a acestei curse contra cronometru este ziua de duminică, 27 septembrie 2020, cel mai important moment pentru noi toți. În numai o zi, în numai câteva ore, orșovenii pot schimba, prin votul lor responsabil, destinul orașului.

Și cu siguranță, orșovenii vor acorda încrederea lor celor care au soluții reale, celor care simt pulsul schimbării și văd fundătura în care, din păcate, a intrat Orșova.

„Vreau să mulțumesc în mod deosebit întregii echipe care m-a însoțit, timp de două luni și jumătate, pe toate străzile orașului, unde am văzut și am auzit foarte multe lucruri. Sunt lucruri impresionante! Sunt oameni simpli, oameni cu necazuri, care nu au fost ascultați niciodată de administrația locală. Am reușit performanța de a ne bucura de o simpatie foarte mare, ceea ce îmi dă certitudinea că vom fi câștigători! Atât noi, cât și echipa de la Consiliul Județean, precum și colegul nostru Aladin Georgescu! Mulțumesc încă o dată echipei frumoase care a fost și rămâne alături de mine!”, a declarat Constantin Popescu, la final de campanie electorală.

„A fost o campanie pe care doar PSD o poate face în acest stil, o campanie decentă. O campanie în care am stat de vorbă cu cetățenii Orșovei, cei cărora nimeni din această administrație nu i-a tratat cu atenție și respect. Am încredere în Constantin Popescu! Am încredere că va face tot ceea ce trebuie, pentru că are alături o echipă puternică, atât la Orșova, cât și la Consiliul Județean Mehedinți! Vom avea, duminică seara primar la Orșova și majoritate în Consiliul Local”, a declarat, la rândul său, președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Votați responsabil și cu gândul la viitorul orașului și al copiilor dumneavoastră! Votați pentru ca orașul să se schimbe! Votați pentru ca ÎMPREUNĂ SĂ DEZVOLTĂM ORȘOVA! VENIȚI CU TOȚII LA VOT! Suntem Echipa PSD, echipa viitorului primar al Orșovei, CONSTANTIN POPESCU. Votați CONSTANTIN POPESCU PRIMAR! VOTAȚI CANDIDAȚII PSD PENTRU CONSILIUL LOCAL, VOTAȚI CANDIDAȚII PSD PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN! VOTAȚI ALADIN GEORGESCU PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI!”, au mai transmis membrii celei mai frumoase echipe de campanie, echipa candidaților PSD Constantin Popescu și Aladin Georgescu.

Citit 2235 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 19:39
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…