CAUTĂ TRANDAFIRII PE BULETINELE DE VOT! ALEGE PSD!

Ne apropiem cu pași repezi de ziua în care se desfășoară alegerile locale, 27 septembrie 2020. Este o zi importantă pentru următorii patru ani!

Pe parcursul campaniei, am venit în fața dumneavoastră cu fapte, cu tot ceea ce am reușit să facem pentru mehedințeni, eu și echipa Partidului Social Democrat!

Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în 2016 și toate mesajele de susținere pe care mi le-ați transmis acum, pe parcursul campaniei electorale pentru un nou mandat!

Mehedințiul este pe drumul cel bun!

Este important să  CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!

Este important ca  votul dumneavoastră să fie corect exprimat în data de 27 septembrie. Pe buletinul de vot, candidatul  Aladin Georgescu, pentru funcția de  președinte al Consiliului Județean Mehedinți este la POZIȚIA 1.

ECHIPA este importantă pentru o administrație performantă!

Vă invit să ALEGEȚI la Consiliul Județean, echipa PSD, care se găsește la POZIȚIA 2.

Pe toți ne unește sigla PSD!

Pe 27 septembrie, căutați cei trei trandafiri pe buletinele de vot! Noi suntem acolo pentru dumneavoastră!

Citit 904 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 09:19
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…