RAMONA CUPĂ preia conducerea filialei județene a PMP

RAMONA CUPĂ, proaspăt aleasă consilier județean, preia conducerea interimară a Organizației Județene Mehedinți a Partidului Mișcarea Populară, înlocuindu-l pe secretarul de stat Nicolae Ivășchescu. Mișcarea vine în urma deciziei Colegiului Național al PMP și este una inspirată, având în vedere rezultatele foarte bune de la alegerile locale.

„Urmează o perioadă importantă pentru organizația noastră. Avem obligația, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, să consolidăm rezultatul obținut la recentele alegeri locale. Mulțumesc colegilor din conducerea națională a PMP pentru încredere!”, a declarat Ramona Cupă. 

Ramona Cupă a fost numită în funcția de președinte al PMP Drobeta Turnu Severin la sfârșitul anului trecut, iar la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 a fost aleasă consilier județean pe lista PMP Mehedinți pentru Consiliul Județean Mehedinți. O ascensiune politică rapidă și fulminantă și o prestație de excepție în campania electorală pentru alegerile locale fac din Ramona Cupă un politician tânăr cu perspectivă, mai ales că este un om nou în politică, care a atras simpatia mehedințenilor. Mai mult, dacă negocierile pentru formarea unei majorități solide la Consiliul Județean Mehedinți vor fi realizate înțelept, prin izolarea PRO ROMÂNIA, Ramona Cupă are șansa de a deveni vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți. În forul legislativ județean, PSD are 15 consilieri și 16 voturi, cu cel al președintelui Aladin Georgescu, iar PMP are doi consilieri (Ramona Cupă și Ion Tufiș).

Citit 2372 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2020 20:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…