Conducere nouă la organizațiile de tineret și municipală ale PMP

Partidul Mișcarea Populară Mehedinți și-a continuat seria de alegeri interne la cele mai importante organizații. Este vorba de alegeri la Organizația Județeană de Tineret și Organizația Municipală Drobeta Turnu Severin. Tinerii din PMP Mehedinți și-a ales președinte pe Alin Chisăliță, iar organizația cea mai mare de la nivelul municipiului reședință de județ va fi condusă de profesorul Mihăiță Marian Mijache.

În ultimele două zile, PMP Mehedinți a continuat seria de alegeri interne, iar în scurt timp va urma și organizarea Conferința Județeană, pentru alegerea birului de conducere al filialei mehedințene a PMP.

După ce doamnele din Organizația Județeană de Femei a PMP și-au ales președintele, fost rândul tinerilor. Organizația Județeană de Tineret a PMP l-a ales președinte pe Alin Chisăliță. Absolvent al Facultății de Științe Politice, noul lider al tineretului PMP vine cu un program politic ambițios. „Este o bucurie imensă să vezi cum tinerii se implică în politică și cum ideile lor îndrăznețe vin să întregească tabloul politic din viața unei organizații județene de partid. Iar tinerii noștri de la PMP sunt minunați, frumoși și deștepți, sunt oameni de încredere, care pot schimba destinul acestei țări. Susțin cu toată deschiderea implicarea tinerilor în politică și am credința că ei vor ști să facă, în viitor, un altfel de politică, o politică constructivă, europeană”, a declarat președintele PMP Mehedinți, Ramona Cupă.

 

 Și la PMP Drobeta Turnu Severin a fost ales un nou președinte

Au fost alegeri și la Organizația Municipală PMP Drobeta Turnu Severin. Noul președinte al PMP Drobeta Turnu Severin este profesorul Mihăiță Marian Mijache.

„La fel ca și la alegerile interne din zilele trecute, mergem pe mâna profesioniștilor, a oamenilor competenți, care știu să facă politică, la fel de bine cum știu să exceleze în profesia lor. Urez succes noii echipe alese la conducerea Organizației Municipale a PMP, de la care aștept rezultate bune și foarte bune!”, a declarat, imediat după scrutinul intern, președintele PMP Mehedinți, Ramona Cupă.

 

 

Citit 1402 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 20:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…