IDS SIGLA PRINT

S-a turnat primul strat de asfalt pe DJ 607A, între Marmanu - Husnicioara - Peri - Prunișor

Lucrările pe unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Mehedinți au ajuns într-un stadiu avansat, pe DJ 607A fiind turnat primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu drumul care duce la Marmanu și intersecția cu DN 6, la Prunișor.

Constructorul a anunțat că în cursul zilei de marți, 4 mai 2021, s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe ambele sensuri pe porțiunea de 15 km, menționată anterior.

Lungimea totală a drumului prins în proiectul finanțat cu fonduri europene este de 28 km, iar pe porțiunea cuprinsă între CENTURA SEVERIN - CERNEȚI - VALEA COPCII - DEDOVIȚA se lucrează la consolidări, la montarea podețelor tubulare, zidurilor de sprijin și terasamente, urmând să se asfalteze în cursul acestei veri.

„Asfaltarea acestui drum rezolvă o problemă a locuitorilor din zonă, care au avut condiții dificile de trafic până la Drobeta Turnu Severin, mai ales după anul 2016, când aici s-a produs o alunecare de teren cu efecte grave asupra structurii rutiere.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

DJ 607 A face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6), din vestul țării, pe de altă parte.

Citit 656 ori Ultima modificare Joi, 13 Mai 2021 22:35
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…