IDS SIGLA PRINT

Fonduri europene, atrase de Primăria Severin

Un nou proiect de modernizare pe fonduri europene a fost atras de municipalitatea severineană. Astăzi, a fost semnat contractul de finanțare.

„Am semnat, la Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, alături de doamna director Marilena Bogheanu, un nou contract de finanțare cu fonduri europene, pentru realizarea unui spațiu multifuncțional pentru activități sportive și recreaționale. Proiectul de urbanizare va fi realizat în zona străzii Someș (cartierul Banovița) din Drobeta Turnu Severin, pe un teren viran, aflat în acest moment în degradare. Investiția se ridică la 2.068.566,42 lei și este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în proporție de 98%, cota de cofinanțare din bugetul local fiind de numai 2%. Utilizăm tot mai mult fonduri europene pentru dezvoltarea urbană a orașului, inclusiv în zone marginalizate, pentru îmbunătățirea infrastructurii, crearea de noi baze sportive și de agrement, pentru creșterea calității vieții severinenilor”, declară primarul Marius Screciu.

Investițiile ce vor fi realizate: Modernizarea străzii Someș și amenajarea trotuarelor; Construirea unei baze sportive cu terenuri pentru tenis, baschet, minifotbal, badminton, volei; Amenajarea de locuri de joacă pentru copii și spațiu pentru fitness; Iluminat public ecologic; Rețea de fibră optică și wi-fi gratuit pentru zona publică; Rețea de utilități publice.

Citit 775 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 08:40
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…