IDS SIGLA PRINT

Parc modern, construit pe fonduri europene, lângă Biserica de Carton

Sunt vești bune pentru severinenii, care locuiesc în zona Parcului Tineretului. Se lucrează intens la modernizarea zonei de la fosta Biserică de Carton, din cartierul Crihala. Aici, va fi creat un spațiu multifuncțional de recreere, sport și educație, cu un parc de agrement, spații verzi pe o supafață, alei pietonale, sistem modern de iluminat, loc de joacă pentru copii, mese pentru șah acoperite cu pergolă, foișor, stație modernă de închirere biciclete.


„Am început lucrările de modernizare a zonei de la fosta biserică de carton, din cartierul Crihala, unde pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp vom realiza un spațiu multifuncțional de recreere, sport și educație. Proiectul revitalizează această zonă, prin reutilizarea unui teren abandonat și oferă severinenilor o nouă locație modernă pentru agrement și petrecerea timpului liber. Valoarea totală a investiției se ridică la 1.326.482 lei, din care 1.115.746 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Os. 4.2.”, declară edilul severinean Marius Screciu.

„În acest moment, lucrăm la amenajarea terenului. Termenul de finalizare al lucrării este de 12 luni, însă noi preconizăm că în trei luni, va fi gata”, spune Dragoș Țuțuianu, reprezentant al firmai constructoare. 

De altfel, întreaga zona din Parcul Tineretului a intrat, în ultima perioadă, într-un amplu proces de modernizare.

Citit 630 ori
Mai multe din această categorie: TUN IMOBILIAR LA ORȘOVA »
Adriana Draghici

"Ziarul nu este numai o ştire, telegramă, articol de fond, reportaj, numai politică şi informaţie... Ziarul e o stare sufletească." - Tudor Arghezi

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…