Marea umilință a lui Gherghe, ultimul eșec al lui Adrian Duicu

Au fost aleși, într-un final, după aproape 4 luni, viceprimarii municipiului Drobeta Turnu Severin. Și, slavă Domnului, a ieșit așa cum trebuia: Cristian Mură (PSD) și Daniel Cîrjan (PNL). Totuși, e greu de uitat faptul că cel mai sinistru personaj care a parazitat vreodată viața politico-administrativă severineană, Costel Fifty-fifty, și-a dorit cu disperare să fie ales viceprimar. Nu i-a ajuns avertismentul dat la vot de severineni, aroganța infinită și înhăitarea cu mizeria de partid numită PRO ROMÂNIA, ci a vrut să fie din nou la butoane, ca un veritabil om bolnav de putere. Astăzi, 29 ianuarie 2021, zi istorică, lui Costel i s-a dat peste bot, sperăm, pentru vecie!

Ziua umilinței supreme și decisive pentru un personaj sinistru care, timp de 8 ani, ca primar, a reușit să inventeze populismul și aroganța duse la extrem, a sosit, mai repede decât am fi crezut. Este vorba de din ce în ce mai micul Constantin Gherghe, cel care a pătruns în Consiliul Local Severin, la bordul unei epave de vehicul, numită PRO ROMÂNIA, și care visa să fie ales viceprimar. A făcut toate jocurile posibile și imposibile și chiar s-a sfătuit cu mentorul său, mai sinistru ca el, Adrian Duicu, și a decis că vrea din nou la butoane, că s-a săturat să își toace în liniște milioanele de euro, fără a mai conta și el în ecuația politico-administrativă locală.

Doar că ceea ce nu a priceput arogantul este faptul că nu mai suntem în anul 2008, când PDL l-a făcut primar, împreună cu niște naivi lucrători ai trustului de presă RTS, printre care mă număr și eu. În locul leopardului de atunci, numit PDL, Gherghe și-a ales un mâț jigărit și râios, subnutrit și prăpădit, numit PRO ROMÂNIA. Cu acesta a purces la drumul spre câștigarea funcției de primar, la care visa din nou. S-a înhăitat, evident, cu o altă epavă politică, numită Adrian Duicu și cu o echipă de ageamii care îl creionau la TEVEUL din dotarea lui Adișor, drept, „un suflu nou în politică”. Evident că era un suflu nou, dar nu unul plin de prospețime, ci unul morbid, grețos. Este adevărat că a luat aproape 4.000 de voturi, doar pentru că atâția mai sunt nostalgicii ignoranți care l-au votat. Și mai adevărat este faptul că a mai reușit să tracteze o mizerie politică după el și să o bage în Consiliul Local și Consiliul Județean. O eroare a istorie, desigur!

Păi, măi arogantule și expiratule, dacă doar la atâta ai mai rămas, la 4.000 de votanți, atunci înseamnă că ești deja cu un picior în lada de gunoi a istoriei! Dar ce s-a gândit Gherghe! Vine viceprimar, ia din nou coasa, lopata, tomberonul, foarfeca de tăiat pomii, ia cu el televiziunea de casă și pleacă să mai prostească ceva severineni. De parcă acesta ar fi rolul fundamental al unui primar: să dea la coasă prin parcuri și să facă circ ieftin în fața camerelor video! Le-a povestit severinenilor în campanie că a renovat Teatrul, că a făcut Cetatea Medievală, că a asfaltat, dar severinenii, în marea lor majoritate, i-au dat cu flit, știind că, de fapt, nu el e cel care să fi făcut ceva din toate acele realizări. Nu, băi Costele, nu! Nu tu le-ai făcut, ci PDL-ul și Mihai Stănișoară, care ți-au adus fonduri cu nemiluita! Tu ești doar un produs media! Proiectele europene de succes au fost atrase prin competența și inteligența viceprimarului de atunci, Mircea Grosu, de care, ulterior, plin de invidie, ți-ai bătut joc. Mai știi de ce ți se spune FIFTY-FIFTY? Că dacă nu mai știi, îți amintim noi! Mai știi cum ți-ai bătut joc de toți cei care ți-au luminat calea și cum te-ai urinat pe buna lor credință? Mai știi cum ți-ai trădat toți binefăcătorii și cum ai trecut prin toate partidele? Chiar nu îți e rușine să vii acum și să ceri funcția de viceprimar? Dar, de fapt, ție nu ți-a fost rușine niciodată! Nici măcar atunci când l-ai vândut pe Stănișoară lui Duicu!

Îi felicit din tot sufletul pe consilierii locali care au cântărit corect votul dat viceprimarilor și l-au umilit, sperăm definitiv, pe acest individ. Îl felicit, de asemenea, pe primarul Marius Screciu pentru modul inteligent în care a jucat cartea viceprimarilor și l-a pus la colț pe Gherghe!

Și pentru că veni vorba de alt personaj sinistru, eșecul lui Gherghe este și al lui Adrian Duicu, cel care a fondat la Severin marea mizerie politică numită PRO ROMÂNIA, cel care s-a înconjurat de șopârle (dacă nu le știe nominal, i le spun eu!) în toată campania și care a reușit să îi convingă pe severineni și mehedințeni să fugă de PRO ROMÂNIA ca dracul de tămâie. Faptul că Gherghe nu a fost ales viceprimar este ultima lovitură încasată de muribundul partid PRO ROMÂNIA, este ca și cum un adversar rănit în luptă ar fi în agonie, iar învingătorul îi trage un glonț în cap ca să îl scape de suferință.

Am trăit să o văd și pe asta! Aleșii locali ai PRO ROMÂNIA fug, precum șobolanii, la alte partide, consilierii județeni sunt puși la colț, iar în Consiliul Local, consilierii PRO îi dau peste bot lui însuși marele GHERGHE. Este cea mai mare umilință, sperăm că și ultima, trăită de Constantin Gherghe. Și este ultimul eșec al lui Adrian Duicu. Ambii vor merge la coșul de gunoi al istoriei și oamenii îi vor uita, spre bine tuturor, pentru totdeauna!

În locul lui Gherghe, chiar imediat după ședința în care nu a fost ales viceprimar, mi-aș fi dat demisia din funcția de consilier local și aș fi plecat direct la Viena! Fă-o Costele! Doar așa mai ai o șansă să te prăbușești cu demnitate!

Citit 3406 ori Ultima modificare Vineri, 29 Ianuarie 2021 21:55
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…