Nu mai puțin de 142 de locuri de muncă vacante stau la finele acestei săptămâni, la dispoziția celor care își doresc să scape de calitatea de șomeri. Cele mai multe sunt în continuare în construcții, pentru dulgheri, finisor sau zidari. În vederea asigurării reconversiei profesionale, AJOFM organizează cursuri de calificare - recalificare în diverse profesii şi meserii.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți a pune la dispoziția celor interesați un număr de 142 de locuri de muncă vacante, în meserii dintre cele mai variate. În topul preferințelor angajatorilor continuă să se mențină specializările din domeniul construcțiilor, dar, de această dată sunt căutați și șoferii.

Lista locurilor de muncă vacante este citită de consilierul AJOFM Mehedinți Sorin Marinescu, în materialul video care însoțește articolul.

În anul 2017 vor fi organizate mai multe cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii si specialitati: brutar, bucatar, camerista, coafor, cofetar-patiser, constructor montator structuri metalice, dulgher-tamplar-parchetar, fierar-betonist montator prefabricate, formator, frizer, mecanic intretinere si reparatii, lucrator in comert, ospatar/chelner, sudor, zidar-pietrar-tencuitor şi zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, sau la telefon 0252/319029.

Citit 2928 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2017 15:09
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…