ŞOFER DE MICROBUZ PRINS BĂUT, CU PERSOANE ÎN MAŞINĂ

Un șofer de microbuz a fost prins băut la volan, în timp ce transporta persoane în Mehedinți. Bărbatul de 58 de ani a fost oprit în această dimineață de polițiștii de la Rutieră, iar când a fost testat avea o alcoolemie de 0,18/mie în aerul expirat. Bărbatul efectua o cursă regulată de persoane. În prag de sărbători, șoferul a rămas fără permis şi dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru trei luni.

Bărbatul, care plecase în această dimineață din Drobeta-Turnu-Severin, avea cinci pasageri în microbuz şi urma să facă toată ziua curse regulate către satul Cerneți. La un filtru organizat de polițiștii de la Rutieră, el a fost oprit în trafic şi pus să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a fost pozitiv şi s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,18/mie, în aerul expirat. El le-a spus polițiștilor că a băut o bere de un litru seara trecută, fără să se gândească că alcoolul nu va ieși până în această dimineață, când ajungea la serviciu. „În această dimineață, la un filtru organizat în trafic de polițiștii rutieri, a fost oprit un microbuz de transport persoane. Conducătorul acestuia a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,18 mg/l în aerul expirat. Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru trei luni”, a declarat Marian Lățea, de la Biroul Poliției Rutiere Drobeta-Turnu-Severin.

Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, nemaiavând dreptul de a conduce pentru trei luni de acum încolo şi rămas şi fără atestatul de transport persoane, care i-a fost de asemenea suspendat, șoferul riscă să rămână acum şi fără serviciu, în prag de sărbători.

Citit 1896 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 15:34
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…