Amenințarea CORONAVIRUS a făcut, în acest an, ca municipiul Drobeta Turnu Severin să arate ca un oraș fantomă, în ziua de Paște. Fotografiile și imaginile video sunt realizate undeva în jurul orei 15:00, iar priveliștea e cât se poate de sinistră.

În anii trecuți, în această zi sfântă, orașul era plin de oameni care se plimbau fericiți, iar parcările erau aproape pline. Anul acesta, priveliștea este una înfiorătoare. Cu excepția câte unui autoturism, care mai trece când și când, precum și a mașinilor Poliției, pe stradă nu e țipenie de om. Priviți materialul video și luați aminte, pentru că, într-un fel sau altul, trăim momente istorice! Ce-i drept, cumplit de triste!

Așa arăta strada Walter Mărăcineanu, în noaptea de Înviere:

În plină zi, pe străzi nu e nici țipenie de om:

 

Citit 10624 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2020 17:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…