RAMONA CUPĂ: „Testarea VALIDĂ a tuturor persoanelor în izolare sau carantină, URGENTĂ!

Președintele PMP Drobeta Turnu Severin, Ramona Cupă, atrage atenția asupra necesității urgente de testare a tuturor persoanelor aflate în izolare sau carantină din județul Mehedinți.

„Am atras atenția de 7 zile asupra faptului că testarea este cheia reducerii răspândirii coronavirusului. Testarea VALIDĂ a tuturor persoanelor aflate în izolare sau carantină din județul Mehedinți se impune de urgență. De asemenea, autoritățile locale din Severin, din întregul județ, trebuie să identifice posibilitatea de a produce în plan local cele necesare în această bătălie: măști, biocide, mănuși, aparate de ventilat etc.”, a declarat Ramona Cupă.

Potrivit unui comunicat al D.S.P. Mehedinți, la 23 martie 2020, în județul Mehedinți, 139 de persoane se află în carantină (din care 17 persoane au intrat și 8 persoane au ieșit în ultimele 24 ore), iar 1.777 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 280 persoane au intrat și 0 persoane au ieșit în ultimele 24 ore).

Citit 1136 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…