LUCRĂRI DE ASFALTARE ÎN GURA VĂII

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, își respectă promisiunea de a se preocupa de cartierele mărginașe, Gura Văii și Schela Cladovei, zone unde nu s-a făcut nimic de zeci de ani. Sunt străzi care nu au fost asfaltate niciodată și această situație trebuia schimbată.

Lucrările de asfaltare în Gura Văii, cartierul municipiului Drobeta Turnu Severin, sunt în curs de finalizare. Primarul Marius Screciu a vizitat astăzi șantierul pentru a verifica stadiul modernizării cartierului. Foarte multe străzi care nu au beneficiat niciodată de investiții vor fi asfaltate prin PNDL 2. O investiție ce se ridică la peste 2 milioane lei.

„Zilele acestea, se lucrează intens în cartierul Gura Văii, unde se asfaltează patru străzi cu fonduri alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2, în valoare de 2,2 milioane lei. Am verificat astăzi stadiul lucrărilor, sunt în grafic și săptămâna viitoare acestea vor fi încheiate. Este doar începutul pentru că avem în vedere și asfaltarea altor străzi pe proiecte europene în acest cartier”, a precizat primarul Marius Screciu.

Citit 2211 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…