Primarul orașului Strehaia, Ioan Giura, își respectă promisiunile și continuă investițiile în infrastructură, într-o urbe ce până la venirea sa ajunsese să semene cu un sat prăfuit. Astăzi a fost finalizată asfaltarea și modernizarea unei străzi, dar și a unei parcări. De asemenea, a apărut și o stație de încărcare a autovehiculelor electrice.

La Strehaia a fost inaugurată astăzi o nouă stradă asfaltată și reabilitată complet. Este vorba de strada Morii și o parcare adiacentă, investiții realizate cu fonduri de la bugetul local. Investiția a costat circa 400.000 de lei. În plus a fost reabilitată și zona pietonală și amenajarea peisagistică din preajmă.

O noutate absolută la Stregaia este montarea unei stații de încărcare pentru autovehiculele electrice. Primarul spune că, prin această infrastructură, dorește ca Strehaia să devină un punct intermediar de încărcare între Craiova și Severin.

Locuitorii orașului sunt impresionați de dezvoltarea accelerată a orașului și vor să uite perioada în care Strehaia începuse să semene cu un sat prăfuit și uitat de lume.

De la preluarea mandatului de către actualul primar, Strehaia a început să arate ca un oraș adevărat. După mai bine de 12 ani, în care nu s-a făcut nimic în această urbe, lucrurile încep să se miște, iar locuitorii se simt mult mai bine.

Citit 2430 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 17:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…