A fost seara accidentelor rutiere pe şoselele din judeţul nostru. Trei evenimente s-au produs în decurs de mai puţin de trei ore, în urma cărora două persoane au ajuns la spital. În cel mai grav a fost implicată o tânără de 19 ani, care a ajuns la spital în stare foarte gravă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Într-un al doilea accident un bărbat cu alcoolemie 0,95 a intrat cu autoturismul în care era cu trei prieteni într-un cap de pod. Cel de-al treilea eveniment rutier s-a produs pe o stradă din Drobeta-Turnu-Severin, unde două BMW-uri, care se depăşeau, s-au acroşat, iar în urma coliziunii a fost rănită o persoană.

O adevărată nenorocire s-a produs pe DN 56 A, în apropiere de oraşul Vânju Mare. Într-o curbă, deşi era linie continuă, o tânără de 19 ani, studentă la Timişoara, a intrat în depăşirea unei autoplatforme înmatriculată în Bulgaria, care transporta trei autoturisme. Tânăra a încercat să evite impactul cu un vehicul care venea din sens opus, dar a acroşat autoplatforma. Imediat după impact aceasta s-a răsturnat, în timp ce autoturismul fetei, scăpat de sub control, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un stâlp electric, pe care l-a rupt. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră instalată pe o maşină aflată în spate.

Autoturismul în care se afla tânăra din Cujmir s-a făcut făcut zob, pentru că pe el s-a prăbuşit şi stâlpul de electricitate pe care l-a rupt. Fata a fost scoasă de doi şoferi, aproape inconştientă, din maşină şi a fost o minune că a scăpat cu viaţă după cum arăta maşina în care se afla. A fost transportată la spital, unde, din păcate starea ei s-a agravat. De aceea a fost preluată de ambulanţă şi dusă la un spital din Craiova, din păcate, în comă de gradul IV.

La scurt timp după acest accident, un bărbat de 48 de ani, în comuna Corlăţel a urcat la volanul unei maşini în care şi-a mai luat doi prieteni, deşi avea o alcoolemie de 0.95 la mie. A scăpat maşina de sub control şi a intrat într-un cap de pod. Din fericire pasagerul din dreapta sa a fost rănit uşor, dar nu a ajuns la spital. Un accident a avut loc şi la Drobeta-Turnu-Severin. O persoană a ajuns la spital cu răni uşoare, după ce două BMW-uri s-au acroşat într-o depăşire.

Citit 9642 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2017 15:05
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…