ATACAŢI CU FURCI, TOPOARE ŞI MACETE DE „CLANUL HINGHERILOR”

Scandal ca în vestul sălbatic joi seară la Drobeta-Turnu-Severin. O familie din zona blocurilor L a fost atacată în propria casă cu săbii, furci şi macete de un clan de ţigani. Totul ar fi pornit de la o neînţelegere în afaceri, în care atacatorii ar fi fost înşelaţi. În timpul scandalului, un bărbat de 32 de ani a fost lovit cu sabia în cap şi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, cu o tăietură de mai bine de 3 cm şi plin de sânge.

Disputa între cele două familii rivale ar fi pornit de la un microbuz, pentru care au intervenit unele neînţelegeri, iar atacatorii s-ar fi simţit înşelaţi. Ca să se răzbune, ţiganii cărora în oraş li se spune „clanul hingherilor” au venit cu furci, macete şi săbii, peste cei care i-ar fi înşelat. Ţinta principală a bătuşilor a fost un tânăr de 32 de ani, care a fost lovit cu tăişul unei săbii direct în cap. Familia atacată spune că a trăit momente de groază, bărbatul fiind lovit şi târtât pe jos, iar ca să-l umilească, indivizii chiar ar fi urinat pe el.

„Au venit peste noi cu săbii, cu furci şi cu macete, ca în vestul sălbatc, ca la răscoală. Erau mai mulţi, bărbaţi şi chiar femei şi foarte violenţi, unul dintre ei a ridicat sabia şi a vrut să-mi crape capul, pur şi simplu atunci când am sărit pentru cumnatul meu, pe care l-au pus jos şi l-au lovit cu o sabie în cap. Asemenea vandalism nu am mai văzut”, a declarat una dintre martorii la incident. „Este copilul meu, l-am dus la spital, l-a luat salvarea. Este posibil să intre peste noi în casă aşa ca în vestul sălbatic cu furci, cu topoare, că săbii. Îl puseră jos să îl omoare. Are capul spart, gura spartă, vă daţi seama, îl topiră, nimeni nu fu acasă să îi sară în ajutor”, a declarat tatăl tânărului rănit.

Ca să-şi scape fratele din mâna bătăuşilor, un tânăr din familia atacată spune că a scos un pistol pentru care are permis de port armă şi astfel scandalagii s-au speriat şi au fugit. Apoi oamenii au chemat o ambulanţă care l-a transportat la spital pe tânărul rănit.

„Este vorba de un tânăr de 32 de ani, care prezenta o tăietură de trei cm la nivelul capului, sâgerândă şi escoriaţii la nivelul cotului şi mamelonului stâng. Starea lui era stabilă hemodinamic. Tânărul a declarat că a fost tăiat cu o sabie”, a declarat doctorul Marin Iorga de la Ambulanţa Mehedinţi.

După scandal, atacatorii au fugit cu o maşină pe care au abandonat-o în apropierea locuinţei lor şi apoi au dispărut. Poliţiştii au găsit maşina în care era şi o furcă. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe scandalagii.

Citit 2189 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2016 09:19
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…