Primul ministru al Indiei va lansa campania de vaccinare împotriva COVID-19 a Indiei pe data de 16 Ianuarie

Primul-ministru al Indiei, E.S. Narendra Modi, va lansa campania de vaccinare a Indiei împotriva COVID-19 pe 16 ianuarie 2021 la 10:30 (ora Indiei) prin videoconferință. Acesta va fi cea mai mare campanie de vaccinare din lume care acoperă toată lungimea și lățimea țării. Un total de 3006 de site-uri de vaccinare în toate statele și teritoriile unite vor fi conectate în timpul lansării. Aproximativ 100 de persoane vor fi vaccinate la fiecare sesiune în ziua inaugurală.

Acest program de vaccinare se bazează pe principiile grupurilor prioritare care urmează să fie vaccinate, iar lucrătorii din domeniul sănătății, atât din sectoarele guvernamentale, cât și din cele private, inclusiv lucrătorii ICDS, vor fi primii vaccinați în această fază.

Campania de vaccinare va utiliza Co-WIN, o platformă digitală online dezvoltată de Ministerul Sănătății și Protecției Familiei, care va facilita informații în timp real despre stocurile de vaccinuri, temperatura de depozitare și urmărirea individualizată a beneficiarilor vaccinului COVID-19. Această platformă digitală îi va ajuta pe managerii de campanii în timp ce desfășoară sesiuni de vaccinare.

De asemenea, a fost creat o linie telverde - 1075 - disponibilă 24x7 pentru a răspunde întrebărilor legate de pandemia COVID-19, lansarea vaccinurilor și platforma Co-WIN.

Dozele adecvate atât de COVISHIELD, cât și de COVAXIN au fost deja livrate în toată țara către toate statele / Teritoriile Unite, cu sprijinul activ al Ministerului Aviației Civile. Acestea au fost livrate în continuare de către guvernele locale de stat / teritorii unite către districte. Toate pregătirile pentru a iniția campania au fost realizate pe fondul principiilor Jan Bhagidari.

Biroul de Informații pentru Presă (PIB) India

Citit 910 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2021 17:01
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…