ALERTĂ CU BOMBĂ PENTRU O GEANTĂ SUSPECTĂ, PLINĂ CU IPSOS

Noaptea de Revelion a fost tulburată, la Severin, de o alertă cu bombă. O geantă suspectă, lăsată pe o stradă din municipiu, a pus pe jar Poliția și pirotehniștii de la SRI. Ulterior s-a constatat că geanta conținea doar ipsos.

Persoane iresponsabile, deocamdată neidentificate de autorități, au pus pe jar polițiștii și echipele specializate ale SRI, chiar în noaptea de Revelion. O alertă cu bombă a fost declanșată la Severin, din cauza unei genți suspecte, aruncate pe stradă, dintr-o mașină.

Cu doar o jumătate de oră înainte de miezul nopții, de momentul în care severinenii sărbătoreau trecerea pragului dintre ani, un apel la 112 autoritățile erau anunțate că la intersecția străzilor Cicero cu C. D. Ionescu, dintr-o mașină a fost aruncată o geantă suspectă. Imediat, la fața locului, au ajuns mai multe echipaje de la Poliție și de la SRI.

După aproape trei ore de verificări, pirotehniștii au deschis geanta și au descoperit că în aceasta nu se afla nimic periculos. Geanta era plină cu ipsos.

„Geanta a fost ridicată de echipa pirotehnică a SRI. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta nu conține materiale explozive sau substanțe periculoase”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinți.

Interesant de aflat ar fi ce minte bolnavă poate arunca o geantă din mașină, în plină stradă, chiar în timpul în care oamenii sărbătoresc Anul Nou și cum vor explica un asemenea gest în fața autorităților. Asta în cazul în care vor fi identificați și luați la întrebări!

Citit 773 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Ianuarie 2020 13:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…