PRIMUL ASFALT, ÎNTRE SLAȘOMA ȘI PETRA

Încă un tronson de drum județean, pe care nu s-a turnat niciodată asfalt, va fi reabilitat la standarde europene. Este vorba de drumul între localitățile Slașoma și Petra.

Pe Drumul Județean 563A, între localitățile Slașoma (com. Pădina Mare) și Petra (com. Bîcleș) s-a turnat zilele trecute primul strat de asfalt. În această etapă a procesului de modernizare se toarnă asfalt pe o porțiune de 1,6 kilometri, deja pregătită de muncitori, urmând ca apoi să se continue asfaltarea pe întreg tronsonul de șase kilometri.

„Este un obiectiv de investiții deosebit de important pentru locuitorii comunelor Pădina Mare și Bâcleș, cu atât mai mult cu cât, până acum, circulația între Slașoma și Petra era dificilă, mai ales când ploua sau ningea. Mă bucur că, prin multă muncă, putem onora promisiunile făcute mehedințenilor, fie că sunt din nordul, sudul, estul sau vestul județului!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Conform contractului, lucrarea trebuie finalizată în luna noiembrie a anului 2019.

Citit 1220 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…