S-A TURNAT ASFALT PE DJ 562, TRONSONUL GEMENI - LIMITĂ DOLJ

Circulația pe Drumul Județean 562, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj, se va desfășura, pentru prima dată, în cele mai bune condiții, după ce pe tronsonul de o lungime de 3,288 kilometri s-a turnat primul strat de asfalt.

Până în acest moment, constructorul a finalizat de așternut stratul de bază (binder) și a trecut deja la turnarea stratului de uzură. Așa cum merg lucrurile, cel mai probabil, lucrarea se va finaliza înainte de termenul de șase luni prevăzut în contract.

„Mă bucur să vă anunț aici, că proiectele despre care vă vorbeam în urmă cu ceva timp și totodată, promisiunile pe care le-am făcut mehedințenilor se concretizează. Asta în ciuda cârcotașilor care spun adesea că facem proiecte “doar pe hârtie”. Vă mulțumesc pentru încredere și susținere!”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1065 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 12:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…