CONSILIUL JUDEȚEAN, COLABORARE BUNĂ CU PREFECTUL

A fost prezentat bilanțul Instituției Prefectului Mehedinți, pe anul 2018, într-un cadru festiv.

„Bilanțul a fost prezentat astăzi în cadru festiv, ceea ce mi-a dat ocazia să îl felicit pe domnul prefect Nicolae Drăghiea, dar și pe angajații instituției pentru munca depusă în slujba cetățenilor județului Mehedinți. Colaborarea dintre Consiliul Județean Mehedinți și Instituția Prefectului – Județul Mehedinți, în anul 2018, nu s-a bazat doar pe relațiile instituționale, ci și pe parteneriatul pe care personal, l-am avut cu domnul prefect și pe care eu îl prețuiesc. Rezultatele acestei colaborări s-au concretizat în rezolvarea cu succes a unor probleme esențiale pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin și ai județului Mehedinți. Împreună am gestionat intervențiile prompte și eficiente în cazul evenimentelor generate de căderea precipitațiilor abundente în județul Mehedinți, acestea finalizându-se cu procedurile de evaluare a pagubelor, întocmirea documentațiilor și efectuarea demersurilor necesare, astfel încât obiectivele calamitate să fie refăcute, cu sprijinul financiar al Guvernului României. Pe de altă parte, împreună am făcut demersurile necesare și am promovat la nivel guvernamental, acte normative în urma cărora, Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin a beneficiat de fonduri bugetare pentru asigurarea agentului termic pe parcursul sezonului rece. În speranța unei viitoare colaborări la fel de eficiente, le doresc mult succes în 2019 tuturor reprezentanților Instituției Prefectului - Județul Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1898 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…