Candidatul PSD pentru funcția de primar al Orșovei, CONSTANTIN POPESCU, și-a depus oficial candidatura, la Circumscripția Electorală. Totodată, echipa sa, formată din 21 de candidați pentru Consiliul Local și-au depus și ei candidaturile. La eveniment au fost prezenți președintele PSD, Aladin Georgescu, senatorii PSD – Liviu Mazilu și Ionuț Sibinescu, precum și patru primari cunoscuți ai PSD. Vizita la Biroul Electoral al Circumscripției Electorale a fost marcată de un incident bizar.

Alături de candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Orșova, CONSTANTIN POPESCU, s-au aflat președintele Consiliului Județean – Aladin Georgescu, candidat pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean, din partea PSD, senatorii PSD – Liviu Mazilu și Ionuț Sibinescu, dar și patru dintre cei mai destoinici și longevivi primari PSD din județulul nostru: Jenică Cicic – primarul comunei Burila Mare; Constantin Gârleanu – primarul comunei Oprișor; Costinel Vamvu – primarul comunei Rogova și Prundeanu Mica Constantin – primarul comunei Șovarna. De asemenea, alături de candidatul PSD s-a aflat și fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Alin Chirilă, omul care a adus o serie de proiecte de dezvoltare județului nostru, în timpul guvernării PSD, printre care și proiectul ce de află în derulare, reabilitare străzi și rețeaua de alimentare cu apă, care se realizează defectuos.

„Mulțumesc echipei care m-a sprijinit pentru a aduna peste 1600 de semnături, mulțumesc orșovenilor care și-au declarat susținerea pentru mine și care mi-au promis că vor sprijini din tot sufletul proiectul nostru de dezvoltare. Mulțumesc oamenilor frumoși, curați și buni ai acestui municipiu, care au fost de acord cu mine că trebuie să schimbăm atitudinea și viziunea, să luptăm pentru a dezvolta împreună acest municipiu binecuvântat de Bunul Dumnezeu! Vom învinge la alegerile din septembrie și, împreună cu președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, cu consilierii județeni ai PSD și împreună cu echipa PSD pentru Orșova vom schimba mentalitatea, vom aduce proiecte viabile acestui municipiu și îi vom reda Orșovei noastre frumoase strălucirea pe care o merită”, a declarat Constantin Popescu.

„Orșova nu are astăzi, din păcate, niciun proiect care să fi fost realizat de actuala administrație. Toate proiectele pe care le vedeți astăzi puse în operă, grăbit, lucrate superficial și doar în scop electoral, sunt aduse de fostele administrații PSD. Vom ajunge la Primărie și vom verifica la sânge toate aceste proiecte prost realizate și vom scoate la iveală toate relele făcute Orșovei și orșovenilor. Pentru viitor vom avea proiecte importante, vom reda acestui municipiu statutul firesc de oraș de interes turistic național”, a mai declarat candidatul PSD, înainte de a depune efectiv documentele de candidatură.

Un incident bizar. Stoica se crede din nou stăpânul Primăriei

De la depunerea candidaturilor nu au lipsit nici încercările jalnice ale primarului penal Marius Stoica de a șicana candidații partidului care l-a aruncat ca pe o măsea stricată. La intrarea în sediul Primăriei, paznicul le-a spus celor care trebuiau să ducă dosarele de candidatură la Circumscripția Electorală că nu pot intra în interior decât unul câte unul. Asta, datorită unei dispoziții tembele afișate de Stoica pe ușa instituției. În mod normal, oamenii care pătrund în clădirea Primăriei pentru depunerea candidaturilor merg la o altă instituție ce nu are nicio legătură cu cea pe care Stoica o mai conduce până la finele lunii septembrie, adică la Circumscripția Electorală. Devreme ce oamenii care intră poartă mască, este stupid să le impui să intre doar câte unul.

Echipa PSD pentru Orșova:

Constantin Popescu – PRIMAR

CONSILIERI:

Virgil Panek,

Florin Tufă,

Viorica Sănătescu,

Mariana Bijan,

Mircea Sperdea,

Gheorghe Pîrvu (Maneli),

Petre Pătășanu,

Sorin Palașcă,

Ștefan Neghină,

Vichente Cara,

Mircea Histodorescu,

Ionel Calea,

Victor Urdărean,

Constantin Miloșescu,

Gheorghița Munteanu,

Mitică Macovei,

Radion Mihuț,

Ion Cristian Ghițoaica,

Mădălin Goanță,

Florea Jianu,

Pavel Moescu.

Citit 1992 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 07:36
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…